Ujařmenec
kašlu na to číslo
nemá charakter
každej rok
si přidává k úlovku
jak rybář
to si kámoši nedělaj
ta cifra
staví ploty
mezi nás
mladý mudrce
s pivní tykví
a vás
odkvetlý světice
nebo taky ne
je to jen
číslo
co nedrží slovo
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Laika
Komentáře (3)
Komentujících (2)