Anotace: Tak zas po delší době..
Máme každý své tempo,
svůj dech
a mezi křikem a smíchem
mě do tváří uhodí tma
a úzkost
Mezi rozdrobeným vztekem
klečím a odcházím
v kaluži hořícího benzínu
a přes bolest necítím už nic
už mi nikdo nepomůže?
..tak hořím dál
Nejsem sic hasič, ale nedávno jsem si konečně mohl vyzkoušet hasit požár na ostro, to když nám v práci chytla pec.
A úspěšně uhašeno.
Pravda. Každý má své tempo.
Rád bych pomohl hasit, by jsi nám neshořela...
24.06.2017 21:08:10 | Cappp