Druhý konec mostu
Anotace: o strachu/protože máš narozeniny
Mluvila o strachu silném jako sypaný čaj
dnes má narozeniny hlavní převozník přes řeku
v dobách odložení
vždycky to bylo o slovech
podpůrných pilířích
všechna vedou k jedinému
bude se mi stýskat?
táhnu to za sebou
celý život
175 dní
takhle to nechci.
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: piťura, bogen, Elektrický kvas, zelená víla, Akrij8, Frr, její alter ego, Joe Vai, Iva Husárková, maliska, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)