nespím
nejím
na zamilovaných představách
(ne)lpím
vím
o páru bílých labutí
o touze k prasknutí
co nutí
lidské tělo
z masa a kostí
líbánky v Paříži
pod eiffelovou věží
letní mráz
vánek zachumlaný
pod červánkem
růžky vystrčil děda mráz
věřím
že nikdo na světě
nedokáže spálit
lásku v nás