O studánce
Anotace: Když studánka umírá kdo uslyší její poslední vzdech to smrt žhne plameny dotírá a řeže rovnou ...
Když studánka umírá
kdo uslyší
její poslední vzdech
to smrt žhne
plameny dotírá
a řeže
rovnou pod krkem
jaký to má spěch ...
Ale ty
ptáčku zádušní
ty ji ochráníš
zas přineseš
vodu ve volátku
tak těžkou
až ze dna
až se ti v očích tmí
jakobys nesl křištál
všeho světla
a chtěl křísit
život v jezulátku ...
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Alci, Iva Husárková, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)