když nejméně čekáme nalézáme nehledané ... a to opravdu hledané nikdy:)
05.07.2017 08:53:06 | Ragnell
mnohdy stačí i to potěšení, že někdo pro někoho něco udělal, strávil čas či jen okamžik tím, aby udělal něco jen tak... i když mnohdy to jen tak není... a občas je lepší nechat věci bez konfrontace, pak to ztrácí to kouzlo :-)))
04.07.2017 21:39:15 | zelená víla