Letos jsou broskve obvzláště sladké, jen těch bouřek je málo ....:-)) věř mi píši z krajiny sladkých broskví....
Jinak paráda .....:-))
08.08.2017 17:41:54 | Mácha
... cítíš štěstí a dokážeš si ho plně užít ...
... na okolí se nedíváš ...
... drž se své víry ... ne toho štěstí ...
... mohly bychom se někdy ve štěstí potkat ...
12.07.2017 19:02:57 | Marcella