Loutkání
Anotace: dvojctihodná nolstalguše :-)
zápas se dřevem
mi voněl
od malička
možná i proto
že děda
celej život hasil
a dvacet let
dřel v lese
a já se díval
dnes
se dívá děda
jak mizí
celý lesy
který by
mohl hasit
místo dřeva
nám zbyly
loutky
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Jin&Jang, Frr, Laika
Komentáře (2)
Komentujících (2)