:) bojuj
08.07.2017 21:57:15 | Ragnell
když víš, že každý den prohraješ, tak to povzbudí. a prohra pak není tak úděsná. já bych náhodou řekl, že taková prohra je vlastně výhrou v tom smyslu, že i přes držkopády a vědomí držkopádů to zkoušíš dál a dál. to je výhra života nad obsahem vypité sklenice.
07.07.2017 23:11:26 | CoT