V stravujícím ohni vášní
je chladivou rosou Tvé jméno
nektarem útěchy prasklin
stéká hvězdnatou nocí
kane v jiskrách sluncí
na vlahé pružné rty
jak ráda bych ti vtiskla
ten žár v polibcích! zatím
vykoktávám ostré fragmenty
a píši jadrné vzkazy
na svitky mléčné dráhy
na čistý stůl položím
rozehraný part
podle not prázdnoty
místy silně zní
s prstokladem přání
slepého na houslích...