Anotace: Maturitní ples 8.A . . . . byl strašně pěknej a s mými emocemi =´). Ještě teď, den poté, když na to myslím a promítám si to v hlavě, břečim jak želva..
no, moc se mi to nerýmuje, každopádně Ti rozumím! ale ti nejblíž srdci vždycky zůstanou..:)
23.02.2007 23:37:00 | sejko_no_pi