Sto tisíc lží
nechci se usmívat
planě ze zdvořilosti
ulice se plní stíny
a není se kde schovat
nerozeznám realitu
a nedokážu být racionální
tisíc pravd
a sto tisíc lží
moje mysl se mi ztratila
a já už nemám sílu
ji znovu hledat
utekla bych
daleko
daleko ode všech
a od všeho
ale nemám na to
.
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, V.N.Losinský, její alter ego, Dědek, jondys, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (2)