Kam zmizel ten sen
Milion hlasů šeptá
Jednou přijde den
Realita se proplétá
Smíšené pocity
Co bude se dít
Jsme v tom já i ty
A chceme žít
Dimenze duší
V jednu spojené
Srdce pomalu buší
Cítit navždy nemněnné
Snad neskončí ty sny
Milovat bez zábran
Prožít spolu ty dny
Otevít klíčem bránu bran
Poslouchat tu hudbu co zní
Ve srdci milujícím
Do konce všech dní
V citu žijícím