OknO

OknO

Anotace: dokořán :-)

zběsile volám
po opravdovosti
ale ona tu je
občas se raduje
i brečí
překryta stíny
filmy i splíny
na koleni klečí

---------------------

už ani navím
jak chutnala
má poslední
cigareta

----------------------

na světě žije
asi osm miliard lidí
každý z nás má
asi osm miliard
možností
učinit
někoho šťastným
Autor Hugo Ramon, 11.07.2017
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Laika, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí