Loučení
Anotace: Proč tvůj pláč tak usedavý chtěl by míti křídla ptačí to smutek září v naději jak fialový pchá...
Proč tvůj pláč
tak usedavý
chtěl by míti
křídla ptačí
to smutek
září v naději
jak fialový pcháč
a bouře v marném kvítí ...
Nu tak tedy plač
ať slzy uleví ti
stejně jsem byl
jenom list
létem nedopsaný
a podzim písmo
zkrvaví ti
jak jsem byl
nečitelný, větry potrhaný ...
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Laika
Komentáře (0)