Tělo
Tělo
náš život
Rostlina
kterou denně chráníme
před chřadnutím
Loď ztracená
před vyplutím
Pečetní prsten
na krátkou chvíli
kýmsi darovaný
Drahokam vášně
věčně opěvovaný
všem osudný
všem tak milý
Vykvetlo z hlubin
pokolení
Jezero mateřského lůna
opustilo
Do moře
plného utrpení vniklo
Prvními tempy
hladinu rozvířilo
Vyšlo jako slunce
nad obzor dvou lidí
Rodičů semknutí
a obrození
Nese tě
jako velbloud věrný
až do umdlení
Smrtelné
lidské tělo
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, cevert
Komentáře (8)
Komentujících (7)