Flétnička o velikosti eL
Anotace: louka se kouká :-)
lehni si do trávy
měkká eL
a zavři svý
smaragdový oči
skřivan zpívá
a křídly prosí
o krapet
čerstvý rosy
vitr ti pohladí
květy ve tváři
hodiny nestojí
nikdo na stráži
brouzdám se travou
jednu nohu levou
za druhou nahou
pravou
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Fany, adaj, Kapka, Laika, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)