tenhle způsob hledání pravdy je příšerný
každý kolem mě dělá že nesere ale kupujeme stohy hajzláků
ne?
a čím jsem si to zasloužil že musím všech sedm dní poslouchat
pořád stále dokola to samé vakuové
mlácení slámou
ten pocit že všechno je jak má být
mě už opouští
mléčná dráha spadla na dno popelnice a nikdy se už nezvedne
nechci napsat své stestky na zeď a potom si vyfotit xicht v tom nejlepším možném
úhlu
kuřecí řízky
společnost s ručením omezeným
neposlouchej mě už nemám ti co říct
nemám nikomu co nabídnout
rozpékám jen svoje stará slova a vydávám je za nová
neslyšíš náhodou jestli se už neblíží konec světa?
ještě jeden leguán a jedna drobná anežka
a potom už
napořád
sklapneme