Anotace: žádný hérečky :-)
Bezva, má to říz, Ramone :-)! ST
14.07.2017 17:45:45 | Fany
Fany, mám z tebe radost. Každý moje řízný riffy nesnese. A to se snažím moc nesexit. Ale asi pustím stavidla a děj se vůle boží :-)měj se fajnově :-)
16.07.2017 22:59:49 | Hugo Ramon
:-) jj, znám to, taky někdy ráda tancuju na hraně a taky to občas někdo nesnese :-), holt, to je život, někdy je sladkej a podruhý pěkně vostrej :-)! Hezký den Ti :-)!
17.07.2017 07:11:01 | Fany