a svět mě zklamal
lidi mě zklamali
každé ráno otevírám oči a přeju si aby je zavřel někdo jiný
každý se se mnou raduje a vštěpuje mi své odřezky do těla
ty teď budeš takhle šťastný a být happy znamená
že víš co chceš a když ti nic nechybí a kámo
dej se už dohromady ty teda vypadáš hrozně
že jsme se vůbec potkali
chci žít zcela sám
ale nechci zůstat o samotě
jména nic neznamenají pouhý shluk písmen
nezůstalo mi skoro nic a nevím nic o čem bych věděl
co mi má udělat radost co mě má potěšit
všichni okolo se radují
plánují
a já je sleduju a mířím jinam prostě pokaždé jinam
ale tentokrát cítím že je to naposledy
nesvítím neprahnu po zítřcích nevnímám teplo slunce
a v dáli budoucnost pro kterou jsem se nenarodil
a ten hlas který mě vede
ten vnitřní vypravěč
vyhasnul a zůstalo po něm ticho to ticho které jsem si tolik přál
a teď vůbec nevím
jak ho ustojím
nevolám o pomoc
jenom se tak sám se sebou loučím a v bolestech druhých stávám se na okamžik
zázrakem
tím pravým skutečným dotekem neskutečna
když jsem v hajzlu a všichni kolem vypadají
že to vidí
ale vidět nechtějí
"svět je boží místo a chci tady zůstat jak nejdéle to jen půjde"
:) dobrá brzda
14.07.2017 09:28:39 | Ragnell