Poslední pokus žít
Dál za tím světlem jít
Philogyny a Lighter děkuji za komentáře :) abych tak nějak odpověděl , bolest trvá již několik let a zapomenout na někoho kdo ve srdci stále setrvává je těžké ba mi to někdy přijde až nemožné . Jediné co jsem zvládl bylo odejít z jejího života a vymazat ji tak z toho svého .
14.07.2017 15:43:49 | Dědek
ve vztahu kamarád kamarádka vždycky ten jeden čeká něco víc a je pak zranitelnější, ta bolest bude setrvalá...
14.07.2017 15:08:14 | Philogyny1
Žena ti srdce nezlomí, protože tvé ani nechce; tak si ho musíš zlomit sám, aby jsi na ni zapomněl.
14.07.2017 13:45:38 | Lighter