chci se dostat ven ale nevím jak
nevím jak ti to mám říct
nevím jak s tebou mluvit a co ti všechno říkat
chci se dostat ven a už vůbec nevím proč
ponožky jsou na podlaze a kruhy plavou na vodě
tam kde jsem měl všechny mě všichni neměli
kříž nad hladinou řeky a jezera plná mě a mého všeho
něco je jen prosím a jinak je všechno děkuji naschle ne už nikdy víc
už žádné zas už vlastně nedýchám když vím že se stejně nedíváš
pravda je vždycky až na úplném dně ale je vidět i na hladině
chci se dostat někam jinam ale nemám už kam
zaspal jsem už není rok devadesát sedm a půl
už není ta doba
Doba je lepší...
Je to lepší?
Hmmm ... voda jde číst...
Mluví s tebou...není lichá...
někdy řve a jindy tichá
Voda ...žena...vodožena
Odložená kniha...
:)
15.07.2017 05:58:42 | Malá mořská víla