Sedíme na lavičce , Pod lampou
A díváme se do noci V uličce
Kam za námi vzpomínky
Dále již nemohou
Tak řekni mi proč
Jsme snílky
Co časem nemohou dál
Utíkáme z reality , Před bolestí
Co jeden druhému dal
Jsme tu a přitom každý sám
A vše otáčí se v prach
Tikot hodin oznamuje půlnoc
Můj odraz ve tvých očích mizí
Říkáš ať hledání vzdám
Hledám ve tvém srdci cit
Který ve svém již nemám
Hledám způsob jak žít
Chceš ať tě v temnotě nechám
Temnotou vydám se dál
Ty světlem měla bys jít
Svět bude náš taneční sál
Jeden o druhém jenom snít
Cestou co trny zanechá
Pod rouškou noci pod světlem pravdy
Za doprovodu měsíce
Proměnit stvůru v člověka
Která milovala tě a milovat bude navždy
Děkuji velice za vaše komentáře :) velice se omlouvám že do odpovědí na komentáře nepíšu více ale trvá mi než zvyknu na nové lidi a než se trochu otrkám :)
17.07.2017 21:57:57 | Dědek