Naivita
Anotace: vlastní hloupost a důvěra ve lháře...
Jsi vězeň ve svém vlastním těle
Ty hlasy ve tvé hlavě stále křičí.
Utápíš to všechno v chlastu,
I přesto, že nás dva i vztah to ničí.
Slyším jen sliby,
ale je to jak kolotoč.
Proč jsem tak naivní.
Sakra...Proč?
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
Komentáře (0)