Stříbrná a černá
Tvář měsíční
K zemi se sklání
Světlo co proteklo
Nebeskou bání
Stříbro se vylilo
Přes hrany stínů
Do černé vrazilo
Záři svých klínů
V sítu tmy
Stříbrná s černou
Hrají si
S fantazií na honěnou
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Dreamy, jitoush, Kapka, Nikita44
Komentáře (5)
Komentujících (3)