Život běh na krátkou i dlouhou trať
Život začíná a brzy končí
Kde život začal tam se vrať
S lidmi blízkými těžko se loučí
Rány na srdci i na duši
V nás poté zůstávají
Chceme křičet když srdce buší
Některé rány přetrvají
Do kolen nás dostávají
Chvíle kdy neustále tečou slzy
Snažíme se vypadat silní a brečet potají
S myšlenkou snad uvidíme se brzy
Rozloučit se nad studenou jámou
Mizí v něm jeden z nás
Slzy naše spolu s deštěm kanout
A po zádech přechází mráz
Ztrácíme část kousku sebe
Osobu nám drahou kterou milujeme
S prosbou , snad přijde do nebe
S otázkou zda bez ní přežijeme
Pohřební zvony do dálky volají
Další člověk , další duše odešla
Hlavy a ramena smutkem klesají
Srdce zvonů v tu chvíli ze skla