Cirkus Holanda
skřípla brzda tramvaje
a od talířů spásy se řítí
křik hladovejch vran
nádražní policajt
ještě nevystrčil
ospalý rohy
z vyjedený haly
znásilněný lavičky
rozhazujou vizitky
mezi rozpitou chásku
s olepenou hubou
království levný lásky
kvete mezi ploty
když leješ svařák
do bezzubejch děr
panáčku
vytas kačku
na žvejkačku
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Ruda Štola, Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)