Ve světle lampy chvíly stojí
A nemá klid v duši
Tak bloudí po svém pokoji
Neví proč srdce buší
Do oken svých lampy vítá
Za noci která se venku vznáší
Otázky které skýtá
Co vlastně život obnáší
Kdo rozumí cestě své
Čím nebo kým má se stát
Pod mraky a srdce neklidné
Nemusí se blesků bát
Bouře vždy musí odeznít
Nemusí nikam utíkat
Vnímat kapky a snít
Pomalu srdce slzám odemykat