Bříško
Díváš se na mě z profilu,
jak ukusuji kofilu.
Mám bříško, však dítko nečekám.
Mé bříško je jenom pouhý klam.
Na mou oblinu z tuku
pokládáš svoji ruku.
Mám bříško, však dítko nečekám.
Mé bříško je jenom pouhý klam.
Nikdy mi nejsi nevěrný,
i když to není moderní.
Mé bříško Tě láká měkkostí.
Mé bříško se nikdy nepostí!
Hlavná myšlienka sa nestráca.
Určite budeš krásne tvarovaná.
Tvoje krivky asi daju do kolien vsetkých...
14.12.2017 15:29:48 | džemo
taky má jedno takové :-)
22.07.2017 07:21:17 | hledač