Ztracená pohlednice
Vybledlá pohlednice
Poprosila o dopisní papír
Aby mohla napsat
Proč tenkrát nedošla
Propásnutá šance
Jednoho kluka
Co se chtěl vyznat
Ale někde se ztratil
Nemohl tak dlouho čekat
Na odpověď,jenž nepřišla
Nebyla ve schránce
Co by se zlobil
Životem dál šel
Přečteno 227x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Fany, jitoush, piťura, Jin&Jang, Amonasr, Philogyny1
Komentáře (4)
Komentujících (3)