Sajrajt
Život je jen lacinej smradlavej pajzl
a ty seš v něm jen další nalitej sedící hajzl.
Co se může posrat to se časem posere
a co se neposere to tě prostě pohltí a sežere.
Můžeš tomu zkoušet vzdorovat, ale stejně jednou chcípneš,
i když si připadáš nesmrtelně, když si piko do žil píchneš.
Všichni se nakonec sejdem ve stejný temnotě,
ať už seš kurva, hasič nebo prodavač v jednotě.
Život je na kokot a kurevsky bolí.
Zvykej si kamošu, než tě to skolí.
Všude jen přetvářka a falešný kecy.
21. století bych přirovnal ke zlatý kleci.
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, bogen, Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)