mohu k tobě blíž? zašeptal...
jen kouskem...
usmál a přitulil se, chytil mě za ruku a propletl své prsty do mých, v jeho očích zrcadlil se okamžik...
dívala jsem se z okna... dívala se na střechu, kam si sedl pták, šeptám, vidíš ho??
usmál se... a přitiskl se blíž...
jsem tu dobře, pronesl...
zavřela jsem oči a pohladila ho po ruce...
sluší ti to, zašeptal...
odtáhla jsem se a zadívala se mu do očí... do jámy lvové nevstupuje každý, pronesla jsem polohlasem...
jsme přátelé tolik let... a rozesmál se...
děkuju, pronesla jsem potichu a přitulila se...
hebkost lásky a hebkost přátelství hojí, vteřinami pochopení, blízkosti a nadání... nadáním být přítomen... :-)
25.07.2017 20:57:13 | zelená víla