Endemická svatba
Anotace: rýžování krve :-)
zakousla ses mi
do pravý komory
když jsem si hrál
v údolí -
nakreslilas
schody do nebe
co narušily
zákon gravitace
ve větru
se můžem ztrácet
povídám
co si dáš
dnes k obědu
pizzu nebo
salát na ledu
okoušu i
levou půlku
srdce
na tvý ruce
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Laika
Komentáře (1)
Komentujících (1)