Anotace: Sen &...
Sen
vykreslený
pavoučí sítí
s dokonalostí babího léta
i jemných nití
lemovaný
paprsky měsíční záře
třpytkami hvězd
vtisknuty
jsou do polštáře
vybarvený
Polární září
s citem Tě přináší
zpět na pevnou zemi
Pěkné a ST
28.07.2017 03:00:31 | jitka.svobodova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?