Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: Taková něžná...něčím trochu smutná, alespoň pro mne.

Malé štěstí, v náruči mi dřímej.
Krásné sny ti ve tmách pochytám.
Dál svou něžnou ručkou prsty mi svírej.
Já ti celou lásku co mám dám.

Můj andílku vidím, narosly ti křídla.
O hladkou cestu tvou se postarám.
Podívej jak mi síla stříbrem zřídla.
Jsi veliký musíš se už starat sám.

Moje věčná lásko.
Dítě moje jediné.
Sni své sny...
Autor Severka, 17.02.2007
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krásná... jako vždy...

17.02.2007 19:31:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel