Tvůj úsměv zahřeje
jako první dotek letního slunce.
Ikdyby to mělo být bez děje,
chchi říct..
" je to hezký! "
Ta touha po objetí..
ve mě všechnu tmu rozvítí.
Mám z toho všeho strach,
připadám si jak při karetních hrách..
*** a tak se dívám po špičkách ***