Anotace: Kde jset má duše spřízněná To srdce co s mým souzn&iac...
Kde jset má duše spřízněná
To srdce co s mým souzní
Vedle mého místo má
Proč čas nás tak trýzní
Hledám tě v každém doušku života
V každém nadechnutí do nového rána
Stále slyším tlukot tvého srdce jak šeptá
Jsi má jediná nebeská brána
Neslyšíš mé volání
Můj hlas který po tvém touží
Ležet spolu na pláni
I když nás život souží
Srpen bude měsíc,který lásce má přát,přeji Vám spřízněnou duši potkat:).Krásné
30.07.2017 22:37:44 | Bludimíra