Půjčovna
Miluji Tě
Životem z půjčovny
A děsím se chvíle
Kdy ho budu muset vrátit
Je v půjčovní knize
Mezi jinými jmény
Pod rokem šedesátdevět
Třeba by se mohl ztratit
Nebo se nechají ukecat
Obejdou řád
Z evidence dají odepsat
Přečteno 279x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Iva Husárková, Frr, Akyš, piťura, Kett, Fany
Komentáře (7)
Komentujících (4)