Mám chuť se rozeběhnout,
za Tebou..schoulit se v objetí.
Jenže se jen dívám, "nemůžu se hnout"..
a tak mi tečou slzy dojetí.
*
on ve mě brobudí pocit lásky,
chci Ti laskat ty jemňoulinké krátké vlásky..
Toužím po cokoliv s Tebou,
jen ty zprávy mi asi zase nějak nejdou?
*
Věř mi, že si představuji jak si něco pamatuješ,
vím že zítra nevíš...vždy když se mě dotkneš.
Sbírám svůj smutek na lopatku,
nechci být jen jedna z dlouhých pátků..