loučení
dny beželi a já žil
dny běželi a já snil
dny běželi a já miloval
dny běželi a já plakal
dny běželi a já litoval
dny běželi a já říkal
jak moc tě miluji
říkal jsem si to před spaním
no a teď je tu smrt
je tu konec
je tu tma
zase ta tma
co hlásí že je to tu
teď už mám jistotu
mám jistotu
že přišel jsem o čistotu
o pocit cenosti
každé slovo teď zanemená
znamená kapku krve
kapku slz¨
srdíčko mi to rve
citím se jako kdybych držel růži
jako kdyby trny projížděly kůží
a za nimi kapky krve
kapky zla
stršně to bolí
no a já jen
pláču
loučím se tímto s vámi
s lidmi co mě drží
s lidmi co mě znají
s lidmi co mi pomohli
s tebou lásko
s bohem
Komentáře (1)
Komentujících (1)