A co dál
V krámu s laciným zbožím lásku hledám
bohužel nenacházím
láska se jen tak najít nedá
šedivým světem dál proplouvám
a o trochu něhy škemrám
chtěl bych poznat duhu
ale všude jen barva šedá:
Chci zůstat kým jsem byl
ale v silným proudu řeky se ztrácím
v hlavě zůstalo mi tolik chvil
do chvíle než z nich zvracím
Chci se vrátit v čase
a neztratit ten zlatej klíč
všechno kolem je jen pasé
všude kolem je teď kýč
Nemůžu se posunout dál
a najít znovu zmizelý štěstí
nikdy jsem se o budoucnost nebál
až do chvíle kdy dostal jsem pěstí
Čas je čaroděj a rány hojí
možná jenom zdánlivě
srab je ten kdo života se bojí
kdo si drží promile
A co dál teď semnou bude?
minulost mě sžírá a budoucnost je nejistá
zem je tvrdá a slunce rudé
osud něco přichystá
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková, Ruda Štola
Komentáře (4)
Komentujících (3)