Není to vztah když musíš lhát
Když tě jen něco zajímá
Přitom to důležité nevnímat
Pak špatně se zapomíná
A ty chyby jdou s náma
Nejde slepit ty střepy
Odejít do našeho neznáma
Jeden k druhému slepý
Vztah bez důvěry nejde slepit
Nikdo od něj už nic nečeká
Je to jen poslední naději mít
Ve změnu milovaného člověka
Když chceš něco změnit
Změň nejdříve sebe
Nemůžeš nikomu bránit
Aby odešel od tebe
Držíme se vlastních pout
Které drží nás při životě
Co chceš nemůžeš se rozhodnout
Ztraceni v kocábce na vodě
Nevíme kam máme plout
Bouře nad hlavou a střípky životů
Život , láska nekonečná pouť
Dokut jsme stále ještě tu
(Realita)
Křik uvnitř nás
A my jen tiše sedíme
Po zádech běhá mráz
Do oken duše hledíme
Střepy nelze je slepit a věřit že váza bude opět celá , vždy bude malý kousek scházet . Bouře jsou naše city , slova ukrytá uvnitř nás která nás trápí nebo které nevíme jak dát najevo . Ztracená důvěra se nedá nijak nahradit a těžko se získává . Když musíš ve vztahu lhát pak bys neměl/a tvrdit že máš nějaký vztah .