Já
Anotace: může to být o mě, ale i tobě!
Miluješ mě,
tak jako já tebe.
Miluješ mě,
víc než modré nebe.
Potřebuješ mě,
jako závislý drogu.
Potřebuješ mě,
TEĎ, znovu a znovu.
Chceš mě,
když k tobě přitisknu svůj líc.
Chceš mě!
A už nic víc!
Komentáře (1)
Komentujících (1)