Anotace: sami sklízíme to v co jsme dozráli.
Sbírka: století pod hladinou
sedícíležícíspící
jsem člověk
neznámvím tuším
mluvímmlčímmávám
doufámveřímmyslím
jsem ještě člověk.
?
:-) určitě :-)!
03.08.2017 10:28:50 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?