O bolest žen
Anotace: Rozervána láskou muže, tvá krev zpívá slova deroucí se rty jako vůně plátků růže o pomoc žádáš ...
Rozervána láskou muže,
tvá krev zpívá
slova deroucí se rty
jako vůně plátků růže
o pomoc žádáš
sukovité dlaně
a strom neobejme
jen se očima
vyhaslýma dívá ...
Rozdrásána bolestí
jako kůra toho stromu
chvěješ se listy
a srdce rozkývané
ranami hromu
vyzvání o polednách,
kdy hladový láskou
kráčí nejistý ...
Máš v sobě hlad
a réva trpělivosti
obtáčí tvé tělo
a duše syčí
jako by to byl had
ten co jedem své žádosti
v zahradě svých očí
každý květ
sotva vykvetlý, zničí ...
a jeho mrtvé dítě
uloží v zem,
beze jména ...
Chystáme se zasypati prstí lásku
která do světa
svým pláčem
příliš křičí ...
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
Komentáře (0)