Mamince bylo včera 80 let...proto už nechtěla žádnou ,,slávu"...celý den se dnes ale tak skvěle vydařil, že jsem to potřebovala ze sebe ,,vypsat"...jo to nádherný vidět mámu šťastnou, víš :-)
17.02.2007 22:13:00 | no
Nevěděla jsem co jsou ostrévky...ale už vím :-) ..na to je internet skvělý...
Ta básnička je smutná...
Líbí se mi ale... jen se bojím...
17.02.2007 21:14:00 | no