mám narozeninýýýý ach bože ST :-))
05.08.2017 05:17:25 | Iva Husárková
...to chce dort...:-)))
06.08.2017 13:26:54 | Jort
šak si mi ho naservíroval na zlatém tácu je chutný uvnitř i navenek plný šťavnatých písmenek fšechno nejlepší všechno nejlepší milá Ifčo sem se rozhodla normálně narozeniny nesnáším že je budu slavit mimo skutečný termín pokaždé když dostanu dortík á la Jortík pu-su pu-su promiň sem trochu zdivočela OOO***)))
07.08.2017 09:57:17 | Iva Husárková
jo, jednou bych chtěla zažít klučičí sny a taky napsat román, to je ten můj, odmala... :)
04.08.2017 17:41:23 | Philogyny1