Jen tak
Přišel jsi za mnou v dešti
v ruce sedmikrásky
Přišel jsi a odehnal bolest příští
z tváře smazal vrásky
Na nebi zářila duha
barvami slunečních paprsků
to jsem už nebyla druhá
žila jsem z lásky a odlesků
a znova temné mraky pláčou
vrátila se bolest minulá
vzpomínky před očima skáčou
či snad jsem se jen zasnila...?
Komentáře (1)
Komentujících (1)