hvězda na vrbě
jsem
zády k měsíci
stříbrným větrem padám s listím šustícím
a noc je hlučná
sténá jako příliv
řeka je mstivá
po plavcích hvězdy střílí
a byla bych beze všeho až do rána jen tvá
nebýt té úzkosti co váže kolena
a byla bych tvoje až na věčnost
a dál
dnes ale není čas vracet
co sis vzal