Do tvých rtů padá déšť
Ve zrcadle odraz neznámého
Zahaleno tajemstvím ten pocit
Ohlížejíc se přes rameno
Na chvíly stůj pro ten klid
A nech odejít co nedá ti spát
Zavři oči a vnímej ten pocit
Odpovědi na otázky které chceš znát
Nech odejít tu tíhu na tvých bedrech
Co tíží tě každou minutou tvého žití
Jsi soupeřkou sobě samé ve svých snech
Žij neb bez toho není bytí¨
Upusť od minullosti která tě zranila
A pomačkala tvá křídla motýlí
Nedovolím aby jsi se ze skal zřítila
Ze strmých útesů života , žijeme jen chvíly